keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Näkökulmia ja kermakakkua

31.5.2001
Viimeistä viedään. Päivää tässä kuussa. Ja kesä lähestyy! Eilen tuntui jo lämpimämmältä.

Eilen tehtiin lasten kanssa sopimus. Saavat itse kesän ajan katsoa, mitä laittavat päällensä ulos. Siis, jos on kylmä, niin hakevat lisää vaatetta ja silleen. Syynä tähän on minun laiskuus. En jaksa komentaa koko ajan.
Muutenkin olen luopunut turhasta komentelusta. Jotenkin olen näitten omien kirjoitusten myötä alkanut ajattelemaan enemmän lasten näkökulmasta asioita. Miksi kieltää asioita, jotka on hauskoja, eikä niistä oo välitöntä hengenvaaraa kenellekään.
Elän uudelleen lapsen maailmaa, iloitsen asioista heidän kanssaan. Yksi hurja toiveeni on tehdä kermakakku ja iskeä naamani sinne. Yritän tehdä tämän kotopiirissä. Tai oishan se huisin kivaa....


25.5.2011
En ole tehnyt sitä. Ja ei ole aikomusta. Ehkä se ikä meni ohi. Tai on vasta taas tulossa. Mistä tästä ajasta tietää, minne suuntaan se menee?
Maanantaina oli eka osa Coco Chanelin minisarjasta. Siinä oli vapauttavia kohtia. Oikein riemu nousi, kun Coco osasi kääntää asiat hänelle edulliseksi. Onko se sitä positiivista ajattelua? Vai itsekkyyttä?
Pirjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti